FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

"ВИХОВУЄМО ПАТРІОТІВ"

21 лютого 2017 року відбувся семінар–практикум заступників директорів з виховної роботи та вчителів християнської етики.
Враховуючи суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні, усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі, зміцнення країни та активної громадянської позиції кожного її громадянина.

/Files/images/_semestr/Y2R1XazGS84.jpg

Тому навчальний заклад повинен стати для кожної дитини осередком становлення громадянина-патріота України, готового самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократично-правову, соціальну державу.
Отож, темою семінару-практикуму для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів ми обрали «Національно-патріотичне виховання в системі виховної роботи школи».

/Files/images/_semestr/iKgEq2_Mkf4.jpg

Заступник директора з виховної роботи Лошнівської ЗОШ І-ІІІ ступенівБакун Світлана Данилівна презентувала досвід роботи школи у формі сходинок патріотичного виховання.
Це досвід роботи школи з національно–патріотичного виховання юного покоління.

/Files/images/_semestr/2rK8fdp8GyA.jpg

Також Світлана Данилівна ознайомила присутніх з основними документами у сфері освітньої політики з даного напрямку, згадала про сучасних герої, які піднялися на захист незалежності України.
Під час підведення підсумків методист МК Наталія Богданівна Смільська висвітлила питання «Зміст і форми національно–патріотичного виховання дітей та учнівської молоді», проаналізувала роботу закладів освіти з даного напрямку та проведені заходи. Закінчився семінар проведенням ток – шоу «Патріот».

/Files/images/_semestr/iKgEq2_Mkf4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.