FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Батьківські збори в ясла-садку "Ромашка"

Провідною ідеєю Програми розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі», за якою працює наш ясла-садок, є оптимальне використання дорослими можливостей кожного віку дитини для її повноцінного розвитку. Запропоновано змістити акценти з підготовки дитини до майбутнього шкільного життя на забезпечення її змістовного сьогодення. Дошкільний навчальний заклад визначено як інститут соціалізації а не школу для маленьких. Його основне призначення – навчати дитину основ науки життя, а не формувати знання з окремих навчальних предметів.

/Files/images/sadki/збори.JPG1.JPG2.JPG

У нашому ясла-садку відбулись збори батьків вихованців старших груп з теми: «Дитячий садок і школа - ланки єдиної системи освіти і виховання дітей».
Анджеліка Романівна Копчак, завідувач, ознайомила присутніх з діяльністю ясла-садка у 2016 році. Вихователь-методист закладу Оксана Михайлівна Шевчук розповіла про організацію освітньо-виховної роботи з дітьми у 2016-2017 навчальному році. З інформацією про знання дітей з математики, навчання грамоти, інших розділів програми, які мають бути сформовані у дошкільнят на шостому році життя виступили вихователі старших груп Любов Олексіївна Гайданка (старша група № 2), Ольга Михайлівна Киба та Ольга Мирославівна Козак (старша група № 1). Практичний психолог закладу Алла Вікторівна Ганиш ознайомила батьків з портретом майбутнього першокласника.

/Files/images/sadki/збори.JPG

Своїм досвідом, знаннями, побажаннями і порадами з батьками майбутніх першокласників щиро поділились вчителі, які на запрошення адміністрації ясла-садка взяли участь у наших зборах. Лідія Михайлівна Полідвор, вчитель початкових класів Теребовлянської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2, Марія Іванівна Чорняк та Світлана Іванівна Мельник – вчителі початкових класів Теребовлянської спеціалізованої школи-ліцею з поглибленим вивченням іноземних мов висловили задоволення рівнем розвитку та знань випускників дошкільних навчальних закладів, готовність до продовження співпраці з колективами ДНЗ. Звернулись до батьків з побажаннями любити своїх дітей, цінувати кожну мить спілкування з ними, розуміти їх неповторність.
Кiлькiсть переглядiв: 419

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.