FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Тренінг з національно-патріотичного виховання "З Україною в серці"

28.02.2017 року на базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді розпочався цикл тренінгів з національно-патріотичного виховання «З Україною в серці» для керівників гуртків, методистів профільних та комплексних позашкільних навчальних закладів області. Вчитель біології Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Кузик С.А. взяла участь у тренінгу.
Учасники тренінгу ознайомились з сучасними формами і методами національно-патріотичного виховання школярів засобами еколого-натуралістичної творчості. Зокрема, прослухали міні-лекцію «Проблема патріотизму в сучасному осмисленні», взяли участь у керованій дискусії «Патріотичне виховання у викликах часу», переглянули відеоролики «Я - Україна», «Урок патріотизму», виконали вправи «Життєві цінності», «Портрет людини-патріота», «Лист до байдужого», «Патріотом має бути кожен», «Два кольори», «Озеро єднання».
Отримані знання педагоги зможуть використовувати у практичній педагогічній роботі при проведенні занять гуртків та масових заходів.
Тренінг провела Сворінь Надія Володимирівна, заступник директора з виховної роботи, тренер з національно-патріотичного виховання.
Кiлькiсть переглядiв: 471

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.