FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Засідання методоб'єднання вихователів старших груп та музичних керівників ДНЗ "Впровадження національно-патріотичного виховання в освітньо-виховний процес дошкільного навчального закладу"

Складні часи, схоже, не скоро ще минуть у нашій країні, маємо зараз війну, кризу, поділ на багатих і тих, хто виживає. Зневіра охоплює серця людей, втома і розчарування, страх за майбутнє своїх дітей. Та попри все в Україні народжуються і ростуть малюки-дошкільнята, з якими працюють педагоги дошкільних навчальних закладів, які намагаються виховати їх патріотами. 2 грудня 2016 року у Теребовлянському дитячому ясла-садку "Сонечко" відбулось засідання методоб'єднання вихователів старших груп та музичних керівників Теребовлянської об'єднаної територіальної громади. Було розглянуто питання впровадження національно-патріотичного виховання в освітньо-виховний процес дошкільного навчального закладу. Учасники методоб'єднання переглянули мультимедійну презентацію з досвіду роботи вихователя цього закладу Сурівки І. І. з національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку.

Глибоко схвилювало присутніх свято Покрови, в якому тісно переплелись минуле і сьогодення нашого народу. Активними учасниками свята були вихованці старшої групи, вихователі Трач О. А., Музичка О. П., музичний керівник Шафранович М. Г., сім’я Петрів, у якій тато – учасник АТО .

Спробували свої сили учасники методоб'єднання в ролі захисників та опонентів під час ділової гри "На захист української мови", яку провела вихователь-методист Теребовлянського ясла-садка «Ромашка» Шевчук О. М. До уваги педагогів було запропоновано анкети для вихователів та батьків з питань національно-патріотичного виховання дошкільнят.

Кiлькiсть переглядiв: 440

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.